Tuesday, June 16, 2015

Beebihommik Viimsi Kinos

Käisime täna Lenna, Nele ja Eimyga Viimsi kinos beebihommikul. Lenna sõbrants on ka detsembribeebide grupist pärit. Tegelikult käisin üleüldse esimest korda Viimsis kinos. Jõudsin varem kohale ja tiirutasin autoga sõites veel ringi, et Lenna saaks oma unest viimast võtta. Nii tore ja soe tunne tuli kohe sisse, meenus, kuidas ma oma teise pisike manniga seal Viimsi vahel kärutasin ja mänguväljakul mängimas käisin. Ja oh seda juttu, mis sealt tuli, seda oli nii palju, et meelelahutus oli koguaeg omast käest võtta!
Lenna ärkas ja sõitsin siis kohale. Parkimine on seal ikka päris suur probleem. Majaesine oli kõik autosid paksult täis, pargiti ka sinna kuhu ei tohiks. Sain siis oma auto kuhugile nurga taha pandud. Võtsin oma pambud ja kõndisime kinno sisse. Kõik oli nii mõnus, uus ja värkse. Pilet maksis 4,50, millega pääses siis eraldi mängualale ja kinno. Kell 11 saabus Nele ka oma lapsega ja olime praktiliselt kinos ainukesed. Neli inimest oli vist veel peale meie. Kinosaalis oli toolide ette pandud maha matt koos mänguasjadega. 11.30 algas kino ja läksime enne seda siis vaatama, kus see mängumaa küll asub. Tittedega andis ikka seigelda seal mööda kordiore, treppidest üles-alla. Jõudsime siis lõpuks mängutuppa. See oli ikka päris suur ja arutasime just, et suurematel lastel oleks seal üsna vahva sünnipäeva pidada. Meie beebidel polnud seal midagi teha, niisiis suundusime kinno tagasi. 
Filmiks oli "Supilinna salaselts", mis kestis 1,5 tundi ja peaaegu kannatas lõpuni välja olla. Sai isegi filmi süvenetud. Beebid enamuse ajast mängisid põrandal või vaatasid suurt ekraani, vahepeal einestasid. 10 minutit enne lõppu läksid mõlemad kärsituks ja tulime tulema. "Supilinna salaselts" ise oli vahva. Sobib rohkem lastele, aga minu meelest üsna õnnestunud kogupere seiklusfilm. Palju tuntud eesti näitlejaid võis sealt leida :)  Kindlasti tasub märkida, et personal oli ka hästi tore ja sõbralik! 
Ühesõnaga 6-kuustega on ehk natukene tüütu selline asi ette võtta, sest nad väsivad üsna ruttu. Mõtlesime järgmine kord uuesti kinno minna, küll aga siis kui lapsed on väheke asjalikumad ja iseseisvalt istuvad. Muidu oli väga vahva ettevõtmine!

2 comments:

  1. Ma just mõtlesin, et milline Viimsi Kinos see beebihommik välja näeb. Ise olen paar korda Coca-Cola Plazas käinud, aga seal on alati jube palju inimesi olnud.
    Peaks ka Viimsi omas korra ära käima. Kuidas tootetutvustused/näidised olid?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viimsis oli tõesti väga rahulik! :)
      Põhimõtteliselt sai sealt võtta mingit piimaputru vms. Midagi erilist sealt võtta polnud.

      Delete