Tuesday, March 5, 2013

Edukad mehed



Pole juba ammu saladus, et edukate meeste saladus on suurepärased naised! Kindlasti on siin ka muid näitajaid, aga usun, et see on üks suurima tähtsusega. Muidugi on ka oluline meeste enda ambitsioonikus, mis paljudel puudub. Samas on arusaadav, et kõik ei saagi elada ega olla ühtemoodi.  

Edukate meeste alla kvalifitseeruvad majanduslikult heal järjel, õnnelikes peresuhetes ning eluga rahulolevad inimesed.  Kuidas kõike seda saavutada, kui poleks kõrval tugevat ning sihikindlat naist. Naiste tähtsus on nii oluline, sest mingil eluperioodil, kui mees püüdleb parima poole, on vaja tohutult suurt tuge. Ei kujuta ette küll neid ettevõtjaid või avalikus sektoris kõrgel kohal töötavaid mehi, kes tuleks pärast 12 H tööpäeva koju endale süüa tegema, kodu koristama, lastega mängima jpm. Lihtsalt füüsiliselt ei jaksa ükski inimene kõike korraga teha. Siin tulevadki mängu naised, kes küll ei pruugi samaväärselt meestega teenida, kuid kes on 100% toeks kõiges muus. Kui ambitsioonikas mees leiab enda kõrvale õige inimese, siis võib see liit olla kõigest tugevam. Tihti tuleb ette, et eneses kaheldakse, kuid kui on olemas teine pool, kes suudab arukalt analüüsida ning kõrvalt näha olukordi teistmoodi, toetades oma targa nõuga, siis annab see igatepidi indu juurde ainult edasi minemiseks. Ma arvan naiste silmis ei ole edukas mees vaid rahaliselt mõõdetav, vaid oluline on ka, kuidas suudetakse olla püsiv ning perekeskne.

Nii palju saab näiteid tuua edukatest ärimeestest, kellel on aastaid kõrval olnud samad naised. Näiteks kasvõi kõigile tuntud Armin Karu. Ise ei pea ka kaugelt otsima, sest minu pere mehed on samuti edukad ning pool sellest kiitusest kulub kindlasti nende naistele!


No comments:

Post a Comment