Monday, August 11, 2014

Beebiasjade ostmine

Lõpuks sai pühapäeval suur shoping tehtud! Erikul olid küll laupäeval firma suvepäevad, seega võite kolm korda arvata, milline ta pühapäeval välja nägi. Olin valmis juba üksi poes ära käima ja kaks korda sõitma, aga kuna ta tahtis sama palju ostust osa võtta kui mina, võttis ta end enam-vähem kokku ja tuli ikkagi kaasa. Kõik ostud tegime siis Mustika Keskuses olevast BabyCityst.
Suurem osa ja kallimad asjad on nüüd lõpuks olemas ja saab mõni aeg jälle rahulikumalt võtta ning viimased asjad siis kolme kuu pärast ära osta. Olemas on kõik transpordi- söötmis- magamisvahendid. Ostsime ära oma Milli Classic vankri 3in1, mõlemad Erikuga seda kaks korda kokku-lahti pakkinud. Ostuga igaljuhul väga rahul, tõesti ülimugav vanker/käru/turvahäll! Loodetavasti teenib meid siis hästi :) Saime "tasuta" kaasa kaks vihmakile, kaks putukavõrku, päikesevarju, soojakindad ja kaks beebikotti.
Voodiga läks meil kõige kauem aega, sest panime seda üles vist mitu tundi. Selle ajavahemikus jõudsin ma apteekist pohmelli leevendajat tuua ja poes käia. Õhtuks suutis Erik ikka kauem kui 15 minutit ühele asjale keskenduda, ilma et süda pahaks läheks, nii et saime selle voodiga lõpuks ühele poole. Alguses kui voodi juppidena karbist välja võtsime, tundus see uskumatult väike. Õnneks kui kõik püsti sai, siis oli see täpselt sama armas kui mäletasin. Voodi külg ja põhi on siis reguleeritavad ning tulevikus saab ühe külje üldse eest ära võtta. Voodi sisuks siis madrats, madratsi kaitsekile, voodipesu ja voodipehmendus. Kõik asjad, kaasaarvatud riided saab rõõmsalt viimasel kuul veel ära pesta. Ei saa aru neist, kes neid ei pese. Pakendist välja võttes on neil asjadel väga tugev tööstuslõhn juures, sellise pesuga ei kannataks endalgi magada. Voodi peale ostsime siis mähkimisaluse. Veel sai ostetud pehme tekk, vannilina, soojakott vankrisse (pildil olemas), vannialus, lisaks nipet-näpet lutid, lutipudelid, rinnapump, ninapump, küünekäärid, marlid jms. Üritame vältida üleliigse pahna ostmist, seega esialgu seda suurt vanni ei ostnud. Mulle isiklikult ei meeldi, kui terve elamine on mingisuguseid lasteasju täis, mis ilmselt lõppude lõpuks on vältimatu. Proovime siiski alguses hakkama saada.
Kindlasti on neid, kes mõtlevad, et milleks osta nii vara asjad kokku. Lihtsalt rahaliselt nii kõige mõttekam teha. Tegelikult kõik asjad jäävad ikkagi pakenditesse ja lähevad oma aega ootama, va. siis voodi. Kõik vankriasjad lähevad ka vanemate koju seniks hoiule kui õige aeg käes :)










Riideid ei hakanud BabyCityst ostma, kuigi seal oli ka üsna armas valik. Leidsin toreda netipoe www.aliexpress.com ning tellisin sealt mõned asjad, enamjaolt tudukombesid. Eks siis näis, mis ma kätte saan.









2 comments:

  1. Nii põnev on seda kõike lugeda! Ootan huviga iga järgmist postitust:)

    ReplyDelete