Sain Eriku USA's elavalt täditütrelt hea retsepti, jagan teiega ka :) See mõeldud siis neile, kellele puding maitseb, aga poest ostetavast ei vaimustu.
Vaja:
· ¼ tassi/kruusi suhkrut
·
¼ tassi/kruusi maisitärklist
·
2 spl magustamata kakaopulbrit
·
Näpuotsatäis soola
·
2 tassi piima
·
4
munakollast
·
2 spl soolata võid, lõika tükkideks
·
100 grammi šokolaadi, hakitud (piimašokolaadiga jääb ehk liiga magus, mõrudaga ilmselt parem)
·
1 tl puhast vanilje ekstrakti
Vispelda kokku suhkur,
maisitärklis, kakao ja näputäis soola. Lisada järk- järgult piim ja siis
munakollased.
Küpseta piimasegu keskmisel
soojusel, pidevalt vispeldades, seniks kuni konsistents on paksenenud (u 7-8
minutit). Jätka valmistamist vispeldades veel 1 minut. Eemalda kuumuselt ja
vala läbi sõela kaussi. Lisa või ja šokolaad ja sega sulamiseni. Lisa vanill.
Pane segu kaussi, kile
peale ja hoia kapis 2 tundi kuni päev. Enne serveerimist sega puding läbi.
No comments:
Post a Comment