Thursday, March 26, 2015

Videopostitus Lennast

Mõtlesin üle pika aja videosid lisada. Filmin Lennat palju, sest plaan on aasta lõpus talle esimese aasta kokkuvõttev video mälestuseks teha :) Pliks on juba nii asjalik. Teeme temaga iga päev trenni ja on näha, et see mõjub talle hästi. Lennal täitub viie päeva pärast kolm kuud ja huvi igasuguste asjade vastu on nii suur. Ta on iga päev aina kauem kõhuli ning üritab asju haarata, isegi kui eriti hästi välja ei tule.
Lenna TOP5 lemmiktegevuse hulgas on toolis istuda ja meiega jutustada. Minul on hea mugav, saan ise samal ajal süüa või millegi muuga tegeleda. Tal on tekkinud suurem huvi toidu vastu ka, koguaeg ainult vaataks kuidas ma söön. Toiduga alustame ilmselt 4. kuu paiku, sest see udusuleke on nii peenike ja ei võta kaalus palju juurde. Kolmapäeval on arst ja eks kuulan ta arvamuse ära ning siis mõtleme edasi. Mulle endale väga beebivoldikesed meeldivad, aga tundub, et Lenna neid ei kavatsegi koguda. 
Lahe on see, et laps on õppinud ennast paremini väljendama. Varem kui midagi ei meeldinud, siis ainult nuttis või oli vait. Nüüd kui meeldib, siis naerab ja kui ei meeldi siis joriseb. Jorrab ilma pisarateta. Ja nutab, kui olukord on lootusetu ja tundub, et inimesed aru ei saa, kui tal siiber saab.
Kui Erik koju hakkab sõitma, siis ta ikka helistab mulle. Nüüd saab Lennaga ka rääkida, missest et ta vastu ei räägi. Lapse imestus on nii suur, kui keegi sellest mustast asjandusest räägib, eriti kui on tuttav hääl. Siiani on veel rääkinud Erikuga ja skype'nud minu emaga.


No comments:

Post a Comment