Tuesday, March 31, 2015

Lenna 3-kuune elamusterohke sünnipäev!

Lenna sai meil täna öösel 3-kuuseks! Palju õnne mu kõige armsamale põnniplikale! Sünnipäeva puhul pidi üksikema lapsega kahekesi torti sööma, sest paps läks Sveitsi meil. Aga hommikul nad Lennaga skype’sid ja pliks sai õnnitlused kätte! Aeg läheb nii ruttu ja Lenna on juba nii suur! Täna pidasime eriliselt sünnipäeva ja käisime Lennaga esimest korda basseinis teiste tittedega ujumas. Talle väga meeldis seal solberdada ja tegime erinevaid harjutusi! Hiljem läksime minu ema juurde Kiili, et seal puhata, aga puhkamisest tuli nii palju välja, et Lenna oli enamuse ajast üleval. Sai sushit ja kooki!
Mis siis kuu jooksul toimunud on?
Võtsime end lõpuks nüüd kokku ja alates reedest sai kookonilapsest voodilaps. Lenna magas meil ca 4 nädalat vankrikookonis akna all. Nii põõnas ta terve öö, 21-22 läks magama ja ärkas 05-06. Mõtlesime siis hirmuga, et see kookonist võõrutamine saab keeruline olema. Ta oli juba nii harjunud õhtuti kombekasse minemise ja värskes õhus magamisega. Ühel päeval rääkisin teise emaga, kel oli samuti kookonilaps ja kellel läks ümberharjutamine väga libedalt. Mõtlesin siis minagi, et kaua ma sellega ikka ootan. Lõpuks nägi see välja nii, et Erikuga mõlemad jumala põnevil ja paneme siis Lennale õhtul luti suhu ja kussutasime natukene. Silm läks looja, tõstsin voodisse, pakkisin käed teki alla ja magaski. Öösel ainult sättisin teda ja toppisin lutti suhu ning magas hommikul kella poole 7ni. Ja nii on ta meil juba reedest saati maganud. Oleme super rahul! Muidugi võiks ta öösel vähem sahkerdada, sest alates kella 3'st olen ma ise koguaeg valmisolekus.

Mida Lenna 3. elukuuks oskab?
Hoiab korralikult pead, naerab palju, kilkab, riidleb, tunneb inimesi ära, oskab ilusti kõhuli olla, jälgib mänguasju, proovib haarata, üritab end keerata, tõukab end jalgadega edasi kui käsi taldadel hoida, Lenna on avastanud käed ja jalad ning varbad ulatuvad suhu.


No comments:

Post a Comment