Monday, March 31, 2014

Viielised

Nädalavahetus oli järjekordselt üliväsitav. Jumal tänatud, et ilm oli suurepärane, muidu oleks vist eriti kurnav olnud. Kolmas nädalavahetus järjest sai bakalaureusetööd kirjutatud. Minu teemaks on kohalike omavalitsuste pooltargumendid Viljandi, Kose, Tapa ja Ambla valla näitel. Kui kool lõpetatud, siis kirjutan ka miks selline teemavalik. Mina sain oma töö praktiliselt valmis, puudu on veel resümee ja abstract. Need kirjutan siis kui juhendaja töö heaks kiidab. Sain laupäeval oma töö valmis ja see tunne oli nii imelik, tundus uskumatu et mitukümmend tundi kestnud töö on tehtud.



 Pühapäeval sundisin ma Eriku uuesti lõputööd kirjutama, et ta ka ikka tehtud saaks. Erikul on vist eriliselt siiber, sest ta on töö juures kolm nädalat järjest iga päev praktiliselt 8-10 tundi veetnud.  Neljas nädal jookseb. Tõsiselt tubli on! Tema üle kohe rohkem hea meel, kui enda üle. Ise sisustasin terve oma pühapäevase päeva kodu kraamimisele, sest Erik oli jalust ära.. Pesin kõik aknad, koristasin kõik kapid ja ruumid, triikisin pesu. Panin talveasjad kappi ja võtsin kevadasjad välja, viskasin minema kõik, mis lihtsalt niisama kapis vedeles, ilma et keegi neid kunagi veel kasutaks.  Talveriided sai viidud keemilisse.  Kogu see tegevus võttis aega umbes täpselt 7 tundi!! Tore oli muidugi täna hommikul ärgata ja kraadiklaasist -1 c näha, aga 5. aprillist pidi jälle ilm toredaks minema, nii et kannatan nüüd nädala lõpuni oma kevadriietega.




 Pildil ei tundugi nii palju kraami, aga prügikasti läks 5 kotitäit asju.

Tegelikult on tore, kui tunned, et oled midagi kasuliku ära teinud ja see tunne korrutada kolmega.  Ülimalt hea meel, et oleme mõlemad Erikuga kõik oma viimased nädalavahetused kulutanud õppimisele. Nagu kaks väikest nohikut, kes laupäeviti ja pühapäeviti kell 8 üles ärkavad, et õppima jälle saaks minna. Lõpuks ometi on need tööd valmis. Erikul nipet-näpet veel teha. Kodu korras ja ilmad lähevad loodetavasti kohe-kohe aina ilusamaks.  Preemia ootab juba sel nädalavahetusel, sest reedel sõidame rõõmsalt Erikuga Meresuu spasse ja vedeleme basseinis kõik need nädalavahetused tagantjärele. 

No comments:

Post a Comment