Sunday, December 7, 2014

Jõulud meie kodus

Nii vähe on veel jõuludeni jäänud ja kahju on, et lund  väljas pole. Selle eest on kodus küll juba mõnus jõulune! Ehitud kuusk, päkapikud ja mandariini- piparkoogi lõhn! Käisime täna Erikuga poes ja leidsime nii laheda habemes päkapiku, et ei saanud ostmata jätta. Ta nimi on Arthur ja istub meil nüüd ilusti kõik jõulud aknalaual. 
Kingid on meil varakult kuuse all nagu igal aastal. Kahekesi elades ei ole mõtet neid teineteise eest kappidesse peita, tundub veider, sest nii kui nii mõlemad teame, et need seal oleks.. Eks kui laps hakkab asjast aru saama, siis peab hoolega peitma hakkama. Mis kingitustesse puutub, siis sellega on ka igal aastal väga lihtne. Me ei tee perekonnas teineteisele kunagi kinke, vaid naudime lihtsalt seltskonda ja head toitu jõululaupäeval. Erikuga on meil kokkulepe, et jõulude ajal kingitusi tehes võiks lähtuda sellest, mis päriselt vaja on.
Tegime täna piparkooke ka, sest mis jõulud need ilma isetehtud piparkookideta on. Mul pole lapsepõlvest saati vist ühtegi jõulu vahele jäänud, kus poleks ise piparkooke küpsetanud ja kaunistanud. Nüüd on küll kõik jõuluks ette valmistatud, nii et kui beebi peaks tulema, siis jõulutunne on loodud. Tegin Lennale isegi tema isikliku piparkoogi, mida ta küll ainult vaadata saab. Aga pole probleemi, küll Erik selle hiljem ära sööb. Jõulud on tegelikult tore aeg ja üldse suve praegu ei igatse. 




No comments:

Post a Comment