Saturday, December 27, 2014

Endiselt ühes

Väike update siis vahelduseks. Neljapäeval sai 40 nädalat täis ja tänaseks kaks päeva siis üle tähtaja läinud. No mis seal ikka siis. Mõnes mõttes on tore, et päris jõululaupäeval ei sündinud, samas pole mitte mingit vahet, mis päeva ta sünnipäevaks endale valib. Oleme siin üritanud manni tagant utsitada, aga ei võta kuidagi vedu. Muidu iseenesest väga vahet polegi, millal tulla tahab. Kahju on ainult sellest, et Eriku puhkus iga päevaga lüheneb ning kõik koos saame selle võrra vähem kodus olla.

Mis nippe siis kasutanud olen?
  1. Oleme kõvasti jalutamas käinud. Praktiliselt iga päev mõned kilomeetrid (raseda jaoks on need "mõned kilomeetrid" üsna pikk tee!). Soovitatakse palju jalutada, et sünnitust esile kutsuda.
  2. Vantsin igal pool treppidest üles - alla. Kõige rohkem on vatti saanud vabaduse platsi trepiastmed.
  3. Palju kükke ja koristamist. Olen korjanud rõõmsalt kuuseokkaid ükshaaval maast.
  4. Kolmel jõulupeol sai šampust joodud. Eelmisel laupäeval andis keha juba täitsa arvestatavaid märke, et võiks asjaks minna. Ei teagi, kas see oli šampusest või lihtsalt kokkusattumus.
  5. On vannis ja kuuma duši all käidud ning täna ka saunas leili võetud.
  6. Söönud vürtsikaid toite.
Ühesõnaga tundub, et laps on endale kindla kuupäeva valinud ja ei kõiguta teda ei üks ega teine tegemine. Endal on enesetunne hea. Viimased päevad olen küll natukene haige olnud, nii et öösiti on uni sinna 4 tunni kanti jäänud. Õnneks nüüd juba parem ja täna sai esimest korda välja magatud. Last on endiselt lihtne kanda. Lugedes teiste rasedate viimaseid nädalaid ja päevi, siis on küll tunne, et peaks ikka väga õnnelik olema. Jaksan liikuda ja olla aktiivne ning ei pea päevad läbi diivanil valudes istuma ja paaniliselt last ootama. Eks tuleb veel oodata ning kui enne ei tule, siis teisipäeval on viimane arstivisiit, kus pannakse esilekutsumiseks aega kirja. Millegi pärast arvan, et ega ta kauaks enam kõhtu ei jää, aga eks arvasin kuu aega tagasi ka, et sünnib üldse enne tähtaega. Ootame rõõmsalt edasi!

No comments:

Post a Comment