Sunday, July 19, 2015

Lenna mänguasjadest!

Ostsime vahepeal Lennale uusi mänguasju. Neid sai nüüd päris palju, nii et tükk aega on rahu majas! Facebookis on selline tore grupp nagu Muksula, kus on ca 18 000 liiget, kes müüvad/annavad ära/ostavad laste asju - vankrid, söögiasjad, mänguasjad, vanniasjad, riided jne. Ma olen sealt päris palju häid leide saanud ja mänguasjadega vedas kümnesse :) Algselt soovisin osta Fisher-Price laulukoera, aga lisaks sellele sain ka muid pakkumisi. Niisiis:
Fisher - Price laulukoer. Sobib alates 6. elukuust. Vajutades erinevatele kehaosadele laulab ja räägib eesti keeles. Koer korralik ja töötab hästi. Lenna alguses kartis teda natukene, sest polnud sellist imeasja varem näinud, mis ka rääkida oskaks. Tänaseks on ära harjunud ja käib teda närimas.
Hind poes 44 eurot (ise ostsime 20 euroga). 
Pehma pall ja puidust klotsid on pärit Prismast. Klotsid on totaalne lemmik, sest neid on hea närida. Pall nagu näha ajas närvi, sest igemete sügamine on raskendatud. Pall 3 eurot, klotsid 12 eurot.

Fisher-Price küpsisetünn - õpetab lapsele numbreid, kujundeid, sortimist ning põhjust ja tagajärge. Laulud õpetavad, kuidas asju tööle panna. Tünn tunneb ära kujundid ja numbrid ning neid õigesti sisestades premeeritakse last. Hind: 35 eurot (ise ostsin 15 euroga).
Fisher-Price mängutorn - toetab lapse käelist arengut. Erineva läbimõõduga rõngad tuleb asetada alusele. Sobilik alates 6. elukuust. Hind 12 eurot (ise ostsin 5 euroga)
Fisher-Price valgusega klaver. Sellel on kolm erinevat mängurežiimi - klaver, meloodia koostamine ja mängurežiim. Sobib alates 6. elukuust. Hind: 25 eurot + rippuv närimislelu ca 6 eurot (koos rippuva närimisleluga hinnaks 15 eurot)
Neid kolme mänguasja Lennale veel näidanud pole, annan need mõne aja pärast kordamööda kätte, sest nagu teada, siis tüdinevad lapsed silma ees olevatet leludest kiirelt.
Kuna meie Leenukas tahab juba väga püsti seista ning usinalt harjutab, siis paari kuu jooksul ehk viskab kepsu alla ja hakkab kõndimist harjutama. Ostsime talle käimistoe, millega seni saab niisama mängida, kuni päris kasutamiseks läheb! Hind 45 eurot (ostsin 20 euroga)
Kõige lõpuks tahtsime juba ammu koju osta ühte suurt pehmet mängulooma. No ikka sellist tõsiselt suurt. Käisime siis Rocca Al Mare mängupoodides ja pettumus oli nii suur, sest vastu vaatasid umbes poole väiksemad lambad, mis maksid üle 100 euro. Mõtlesime, et eks siis tuleb netist tellida. Läksime Prismasse ja vastu vaatas selline karu! Nimeks sai ta Bruno ja Erik ostis ta meile lõpuks ära. Natukene kahju on, et enne Lenna sündi seda ostu ei teinud, sest siis oleks saanud sünnist saati Lennast tema kõrval pilte teha ning näha kuidas Leenu ajaga kasvab. Aga rakendame Brunot siis järgmise lapsega. Hind: 64 eurot.
Lõpetuseks kogu selle jutu mõte on see, et kasutatud asjade ostmisel säästsin ma 92 eurot ning lelud näevad välja praktiliselt uued ning toimivad superhästi! Seega, milleks osta poest uued, kui saab poole odavamalt ka mujalt :)

PS! Lenna sai oma esimese hamba! Suurel vingumisel oli ikka tõeline põhjus. Hurraa! :)

No comments:

Post a Comment