Sunday, July 5, 2015

Pildid Lennast & muud juttu

Kuna see musirullide pealik kasvab nii ruttu, siis panen siia mõned selle kuu pildid. Ilmad on nii ilusaks läinud, et enamuse ajast veedame väljas ja arvuti taha just väga tihti ei satu. Tuleb ikka sellest 2-nädalasest Eesti suvest maksimum võtta. Vahepeal polegi midagi väga erilist toimunud. Sünnipäevad said peetud ning järgmisel nädalal tähistame Eriku oma - 26, päris tuus! Õige päev on kolmapäeval, aga reedeks plaanime Lenna esimest korda ööseks ämma juurde jätta ja ise vaba õhtut nautida. Sööma, kinno ja muud põnevat :) 
Võtsin end nüüd juuli alguses jälle kokku ja hakkasin toitumiskava jälgima. Kaalulangetamise postitused on kuskil kauges minevikus ja vahepeal sai -4 kilost -2 kilo. Nüüd viie päevaga jälle langenud. Katsun nüüd tubli edasi olla ja vahepeal edusammudest kirjutada. Tegime mõlemad Erikuga endale Reval Sport kuukaardid ära ning käime üle ühe päeva trennis. Minu trennipäevad on E, K, R ja pühapäev on meil mõlemil vaba. Tunne on jälle hea! :)
Lennaga käisime reedel arsti juures ja kaalub 7240 g ning pikkust on 68,5 cm. Sai kaks süsti ja organism pidas ilusti vastu ning esimest korda ei näinud päeva jooksul mingeid muutusi. Leenu on hästi arenenud ja arst arvas, et juuli kuu jooksul hakkab käputama ja istuma, sest kõik eeldused selleks on olemas. Eks siis näis.  Lenna arst on sama, kes oli minu perearst kui sündisin. Sain temalt oma imikuloo raamatu ning vaatasin, et 6-kuuselt kaalusin ka mina 7,2 kg ja olin 68 cm pikk. Tundub, et Lenna hoiab minu joont!
Täna jäin veel mõtlema, et Lenna elab paremini kui meie ise. Kõik on olemas - mitmekülgne söök (absoluutselt kõik käib toidulaualt läbi. PS! Tegin titepiimaga superhea diili, ostsin 5 purki piimapulbrit 40 euroga, õige hind oleks olnud 60 eurot), hunnik mähkmeid ja Lennal on vist meie peres kõige rohkem riideid. Mul pole üldse kahju talle tellida või poest osta. Ta näeb nii vahva oma kostüümides välja. Lisaks on nii palju riideid kingitud ja kõik leiavad kasutust! Kui keegi arvab, et lasteriided on midagi hirmkallist, siis ei ole. Tuleb vaid hästi otsida. Näiteks see sinine komplekt maksis 7 eurot, kirju kostüüm 5 eurot, lühikesed roosad püksid 3 eurot, roosa tudukas oli ka paar eurot, peapaelad 1 euro. Ei ütleks, et kallis. Tellisin Lennale aliexpressist veel erinevaid asju. Eks kui need kohal on, siis teen pikema postituse tema uutest asjadest ja hindadest.













No comments:

Post a Comment