Monday, October 13, 2014

Beebiootuse pilte

Käisime pühapäeval beebiootuse pilte tegemas. Nii tore, et need lõpuks tehtud said! Meie detsembribeebide grupis on juba mitmeid, kes istuvad haiglas ja ootavad oma aega ning kaks enneaegset beebit on ka juba sündinud. Nii et ei ole siin midagi aega raisata. Kuna tahtsime pildid kindlasti väljas teha, siis sõltus nii palju ilmast. Algus tundus tohutult tüütu. Kõigepealt sai aeg pandud pühapäevaks, aga kuna lubas vihma siis tõstsime selle kolmapäevaks. Siis sadas kolmapäeval vihma ja mõtlesime, et ehk ikka pühapäeval õnnestub ja õnneks õnnestuski. Ilmad hakkavad juba jahedaks minema ja varsti poleks saanud enam ilma mantlita pildistada. 
Igatahes fotograafi valimisest. Olen mitmeid pildistajaid vaadanud ning valik osutus selle kasuks, kes  meie päringule kõige ennem vastas. Hinnaklass on enamjaolt kõigil sama. Meie saime oma fotograafiks sel päeval Marika Talpas- Taltsepa  www.marikafoto.ee
Tema tehtud tööd väga meeldisid ning inimesena oli ta ka pildistamise ajal mõnus ja soe. Soovitame kindlasti! Pilte käisime tegemas Pikakari rannas, koht on kodule küllaltki lähedal, kuigi pole veel kordagi varem sinna sattunud. Pildistasime ca üks tund ja saime mitmeid erinevaid shoote. Kuna fotograafil on hetkel tohutult palju tööd, siis peame piltidega ootama 3-4 nädalat. Tore on aga see, et Marika saatis meile neli piilukat, nii et teab mida vähemalt oodata :)
 

No comments:

Post a Comment