Saturday, October 4, 2014

Üheksa ühist aastat!

03.10.2014 sai meil koos oldud üheksa ühist aastat! Nüüd hakkab juubeliaasta jooksma. Tähistasime siis päeva kohviku ja kinoga. Kuna õhtu oli Eriku poolt, siis kinkisin talle enda poolt Jan Uuspõllu monoetenduse piletid ja üht-teist veel. Käisime söömas kohvikus Komeet. Super-mõnus koht, väga meeldis. Hinnad küll kallimad kui mujal, aga väga seda väärt! Panime laua juba varem kinni, vaatega linnale. Hea, et seda tegime, sest kõik lauad olid reede õhtul täis. Mina sõin veise sisefileed ja Erik talleliha. Mõlemad toidud olid väga head & koogid veel paremad! Ühesõnaga ainult kiidusõnad! Polegi kuskil nii kaua kahekesi õhtustanud, olime kohvikus vist ligi kaks tundi.
Pärast läksime kinno "Kadunud" vaatama. Minu meelest kinos jookseb igasugust jura viimasel ajal ning heale filmile on raske pihta saada. Muidugi maitseasi ka, aga üldiselt valik on minu meelest nigel -  Maagiline Oz, Sipelgapoiss, Galaktika valvurid, Dracula jne jne. Aga film oli ise jälle kümnesse. Lõpp oli lihtsalt nii sürr, et me tükk aega pärast filmi vaatamist rääkisime sellest.
Õhtu oli super ja koju jõudsime alles pool üks öösel. Muidugi elevust tekitas ka see, et saime lõpuks oma esimese majajoonise arhitektilt kätte, aga seda laseme veel kõvasti muuta.


 
Ma tundun endale nendel piltidel hiiglama suur! Kilosid küll vähe juurde tulnud, aga samas 2,5 kuud veel jäänud. Järgmine pühapäev on plaanis beebiootuse pilte minna tegema, siis peab vist kõhu sisse tõmbama.. 


No comments:

Post a Comment