Saturday, January 24, 2015

Külalised vol2!

Täna käisid meil sõbrad taas külas! :) Seekord käis külas Lenna boyfriend Feliks. Igakord kui külalisi ootame, mõtleme Erikuga, et huvitav kuidas Leenu end üleval peab. Nii uskumatu kui see ka pole, on ta alati külaliste juuresolekul tubli ja käitub hästi. Keegi ei saa kunagi aru, mis jonni üle ma kurdan kui laps vait on. Ühesõnaga ootasime sõpru nutuga, kohalolu tervitasime pika magamisega ning ära saatsime diivanil ringi vaadates. Uks kinni, läks vist 5 minutit ja siis hakkasid kõik asjad meenuma - tühi kõht, must mähe jne. Loodetavasti ei sõnunud nüüd ära ja on edaspidi ka sama tubli! Suurem üritus tuleb järgmine nädalavahetus, kui Lenna 1. minisünnipäeva ja katsikuid oma sugulastega peab ning mõned sõbrad on veel koju külla tulemas. Siis on suuremal ringil põnn nähtud!
Nii naljakas on näha ikka suuremaid lapsi. Eelmine nädal käis meil 4-kuune külas ning selle nädala kutt on 6-kuune. Lapsed tunduvad nii suured, rasked ja asjalikud. Ei tahaks ajas ette kiirustada, aga nii lahe oleks Lennat juba nii suurena näha!

Lenna sai omale kingituseks imearmsa mängujussi, kus on tema sünniandmed peal ning omanimelise body. Aitäh, superlahedad! :)

No comments:

Post a Comment