Sunday, January 18, 2015

Tegus nädalavahetus

See nädalavahetus oli esimene aktiivselt sotsiaalne nädalavahetus, eriti Lenna jaoks. Laupäeval käisime Eriku vanematel külas, kus põnn käitus nagu viieline. Olime üsna pikalt, sai isegi saunas käidud ja polnudki jorisemist. Õhtuks oli ikka näha, et tema jaoks natuke palju uut informatsiooni, aga eks kuidagi peabki harjutama hakkama. Erik sai teda mõnusalt vastu ööd paar tundi magama kussutada. Tabasalus võtsid loomad beebi kohe valve alla, eriti tiibetlane, kes seadis end vankri kõrvale sisse ja haukus iga mööduva auto peale.
Pühapäeval tulid sõbrad läbi ja naljakas ikka mõelda, et tunneme juba 9 aastat teineteist ja nüüd on kõigil kokku saades pliksid kaasas. Lennaga läks samuti lihtsalt. Magas 3 h ja lõpuks näitas oma näo ka ära ning ei jorisenudki. Oli vist uneuimas, sest isegi tühi kõht ei meenunud. Loodetavasti lähevad katsikud sama edukalt, sest pereliikmeid 20 ligi, kes kõik näha, katsuda ja pildistada tahavad. 

Kaks beebit, üks 4- kuune ja teine 19-päevane.
Järgmisele nädalale enam hirmuga vastu ei lähegi. Eelmised kaks esmaspäeva mõtlesin ikka, et Erik võiks kiiremini koju tulla ja nii väsitav on ikka olla. Nüüd on paari päevaga asjad rohkem paika loksunud ja tean juba mida oodata :) Lenna saab ilmselt ka oma esimese tööotsa telereklaami, aga sellest kirjutan pikemalt kui käidud ja tehtud!

No comments:

Post a Comment