·
2 purki tomatipasta/purustatud tomat (600g)
· 600 g kodune hakkliha
· Pakk sampinjone
· 2 porgandit
· 200 g feta juust
· Riivjuust
· Lasanjelehed (8 lehte)
· Sool, pipar, tsilli
· Sibul
· 4 küünt küüslauku
· Paar kirsstomatit
· Pakk sampinjone
· 2 porgandit
· 200 g feta juust
· Riivjuust
· Lasanjelehed (8 lehte)
· Sool, pipar, tsilli
· Sibul
· 4 küünt küüslauku
· Paar kirsstomatit
Hakkliha – seene-
porgandisegu
2. Prae hakkliha küüslaugu ja poole sibulaga. Lisa maitse järgi maitseaineid.
3. Ning riivi porgand. Sega kõik kokku.
PS! Hakkliha praadides pole vaja eraldi õli kasutada.
Tomatisegu
4.
Prae pannil küüslauk tomatipasta/purustatud
tomatitega, mina olen lisanud ka 5-6 kirsstomatit
hakituna juurde.
tomatitega, mina olen lisanud ka 5-6 kirsstomatit
hakituna juurde.
Aseta vormi sellises
järjekorras:
2. Pool viilutatud feta juustust
3. Tomatisegu
4. 4 Lasanjelaastu
5. Hakkliha- seene- porgandisegu
6. Pool viilutatud feta juustust
7. Tomatisegu
8. 4 Lasanjelaastu
9. Riivitud juust
No comments:
Post a Comment