Retsept kaheks päevaks:
· Päikesekuivatatud tomat
· 2 pakki mozarella juustu
· 1 pakk suitsupeekonit (8 viilu)
· 400 ml rõõsk koor (vahukoor) 35%
· Sool
·
Pipar
Kanafilee pakis on kaks suuremat tükki, need poolita. Kokku
tuleb 8 väikest tükki. Iga tüki sisse tee noaga tasku, sinna sisse pane
mozarella juustu ja päikesekuivatatud tomatit, lisa pipart/soola, pane kana
ümber peekoniviil, kinnita hambatikuga. Aseta kõik tükid ahjuvormi, lisa rõõsk
koor ja ülejäänud mozarella ja päikesekuivatatud tomati võid sinna sisse
lisada.
Ahjus 200 C juures 30-40 minutit, kuni liha seest valmis on J
Liha kõrvale:
2-3 porgandit haki risttahuka kujuliseks. Prae paar minutit
(mitte pehmeks) tükid 2-3 küüne
küüslaugu ja Persillade maitseainega.
PS! Persillade maitseaine on super hea, kes veel pole
kasutanud, siis ostke koju! J
No comments:
Post a Comment