Kui enamjaolt läheb punane kala ahju sidruni, pipra, soola
ja tilliga, siis vahelduseks võib muud proovida.
Kaheks päevaks kahele:
· Pesto
· 1 spl mesi
· Forell (1 kg)
· Sool
· Pipar
· Till
Määri forelli peale mett, nii et kõik kaetuks jääks. Tee
sama pesto, sidruni, soola ja pipraga. Kõige peale pane till. Pane forell
fooliumi sisse, nii et pealt oleks ka kaetud. Mina panin kala külmkappi
eelmisel õhtul, kuid piisab ka paarist tunnist.
Kui oled valmis kala ahju panema, siis 180 kraadi ja 20 minutit.
Kõrvale tegin Persillade porgandit ja kodujuustu.
PS! Kodujuust on tegelikult väga lihtne variant ükskõik mis
toidu kõrvale. Sisse võib panna küüslauku.
No comments:
Post a Comment