Tuesday, November 26, 2013

Teistmoodi forell

Kui enamjaolt läheb punane kala ahju sidruni, pipra, soola ja tilliga, siis vahelduseks võib muud proovida.

Kaheks päevaks kahele:

·         Sidrun
·         Pesto
·         1 spl mesi
·         Forell (1 kg)
·         Sool
·         Pipar
·         Till


Määri forelli peale mett, nii et kõik kaetuks jääks. Tee sama pesto, sidruni, soola ja pipraga. Kõige peale pane till. Pane forell fooliumi sisse, nii et pealt oleks ka kaetud. Mina panin kala külmkappi eelmisel õhtul, kuid piisab ka paarist tunnist.  Kui oled valmis kala ahju panema, siis 180 kraadi ja 20 minutit.
Kõrvale tegin Persillade porgandit ja kodujuustu.


PS! Kodujuust on tegelikult väga lihtne variant ükskõik mis toidu kõrvale. Sisse võib panna küüslauku. 






No comments:

Post a Comment