Sunday, April 26, 2015

Kaalulangetus: esimese nädala tulemused!

Esimene nädal on uues kuues möödunud ning enesetunne on super! Kirjutan kõigepealt, kuidas mu söömine ja toidukorrad välja näevad. Söön neli korda päevas, 08.00 - 12.00 - 16.00 - 19.30. Söögikordade vahele peaks jääma 4-5 h. 

Selle nädala hommikusöökideks oli näiteks:

1. Kaks täisteraleiba veisesingi, muna, tomati ja kurgiga + tee meega


2. 50 g kaerahelbepuder + muna, sink, tomat, kurk + tee

3. 1 munast omlett seente ja singiga + 70 g täisterahommikuhelbed ja 200 ml piima.


Igal hommikul söön juurde C-vitamiini ja multivitamiini ning pärast hommikusööki on üks teelusikas maapähklivõid. See on tegelikult pärast iga toidukorda.

Lõuna- ja õhtusöögid:
1. 125 g kana/liha/kala + 250 g juuvilju/köögivilju/aedvilju




2. Supp + 1 teraleib

3. Igal õhtul pärast õhtusööki võin süüa ka puuvilja , näiteks apelsin, õun.

Õhtuoode:
1. 16.00 on õhtuooteks 250ml keefir/piim + puuvili
2. Teraleib+ 15% juust + muna 

Mõni mõtleb, et ehk see grammide jälgimine on keeruline. Tegelikult üldse mitte. Ostsin koju toidukaalu ning sellega saab kiirelt vajalik kaalutud. Pärast nädalat on tegelikult silma järgi ka juba selge, mis need kogused olla võiksid. Ühesõnaga ma tunnen, et mu toitumine on õige, sest nädala jooksul pole absoluutselt magusaisu olnud ning kaalunumbri ja mõõtude näol näen, et asi toimib. Tunnen end energiliselt ja üldse pole sellist mõtet nagu tavaliselt näiteks dieetidega "millal see ometi läbi saab?"

Esimese nädala tulemused:

Kaalulangus: -2,1 kg
Rinnaümbermõõt: -2 cm
Kõhuümbermõõt: -2cm
Tagumikuümbermõõt: -2cm

Esimese nädala küsimärgid:
1. Reedel oli mul keskkoolisõbrannadega väljaminek ning sai alkoholi tarbitud. Koguaeg mõtlesin, et raudselt kogu nädalatöö on lõpuks nullis. Alkoholis teadagi tühjad kalorid. Jõin õhtul siidrit, rummi ja lõpetasin veega ning hommikuks oli juures ainult 100g. Nii, et sellega läks hästi.

2. Nädalavahetus, sest oli sünnipäevale minek ning kellaajad alguses ei tundunud klappivat. Aga kuna ma ärkasin ja sõin ka laupäeval hiljem, siis läks ikka kõik plaanipäraselt.

Hea on olla! Järgmisel nädalal uue hooga! :)

5 comments:

  1. Mul on väga sarnane toitumiskava. Kelle oma kasutad? Mul Marek Kalmuse kava. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minul ka Marek Kalmuse oma :) Siis meil ilmselt praktiliselt sama. Kaua jälginud oled ja kuidas toimib?

      Delete
    2. Ma tellisin tegelikult eelmise aasta aprillis. Siis toimis väga hästi, mingi 2 kuud jälgisin. Aga kuna jäin rasedaks, siis jätsin selle treeningkava katki ja esialgu jätkasin ainult toitumisega, aga kuna tekkisid igasugused rasedaisud, siis jäi pooleli. Nüüd kuskil nädala eest alustasin uuesti, treeningut pole veel alustanud, aga olemine on väga hea. Kaalunumbreid pole veel võrrelnud. Usun, et tõhusamaks saab siis kui uuesti treeninguga ka alustan :)

      Delete