Thursday, April 23, 2015

Lasterohke päev!

Käisin ülikooli ajal ühes armsas peres neiut Rebecat hoidmas. Siis, kui läksin, oli ta veel 1,5 aastane. Hoidmas käisin kuni 2014. aasta juulini. Praktiliselt kauem kui aasta aega oli mul teine perekond, sest mingi vahe käisin E-R 7.15-18.00 preilit hoidmas. Tegelikult polnudki eriline hoidmine, ta oli mulle rohkem nagu väike sõbranna. Rasedana oli juba igatsus suur ja mõtlesin, et eks kui Lenna sünnib, siis saab temast sama äge pliks! Muidugi neid kahte võrrelda ei saa, aga mõlemal on minu südames suur koht :) Kui ikka ühte last rohkem kui aasta igapäevaselt hoiad, siis tundubki nagu ta oleks sinu laps. Meil oli superhea läbisaamine ja teineteise mõistmine! Nüüd siis peaaegu, et aasta hiljem mõtlesime Lennaga Rebecale ja ta vennale lasteaeda külla minna, et lõpuks need sõbrakesed omavahel tutvuksid. Rebeca oli endiselt nii armas ja tore oli teda üle pika aja kallistada ja juttu puhuda. Naljakas on näha, kuidas lapsel on pärast aasta möödumist ikka veel meie "ühised asjad" meeles. Tundus, et Lennale ka väga meeldis, unustas ära, et pidi pool tundi turvahällis aega veetma. Vahepeal oli terve lasteaiarühm lapse ümber ja kõik tahtsid pai teha ja siis tuli igasuguseid vahvaid kommentaare "sul on nii ilus beebi" "mul on ka kodus 1-aastane(!!) beebi, miks sinu beebi ei kõnni?" "kas ta on tõesti 4- kuune? Aga minul on kodus koer, kes on 2-kuune". Ühesõnaga nalja kui palju ja Lennal oli kõvasti jälgimist.
Pärast lasteaeda läksime minu venna koju. Vend on hetkel naisega reisil ning ema valvab seni poisse kuni nad tagasi tulevad. Noorim poistest on Lennaga samal aastal sündinud ning praegu juba nii vahvas vanuses! Nii nad üksteist täna tundma õppisid. Katsuti suud, põsed, juuksed, silmad ja nina üle. Kujutan juba ette, kui Lenna ka jalgadele saab, siis võivad nad koos ühed vahvad sellid olla!
Samal ajal kui Lenna Andrease voodit proovis, mõtles Andreas, et nii lihtsalt need asjad ikka ei käi ja proovis Lenna riideid. 
Lenna laenas korra Andrease voodit, et üks uni teha, aga voodi sisu oli nii põnev, et sellest ei tulnud midagi välja. Lennal on tekkinud mingisugune uus komme. Kui ta pikemalt üksi on ja ta aru saab, et kedagi pole, hakkab ta köhima. Video lõpus on ka näha. Ta ootab, et justkui keegi köha peale tuleks ja talle seltsi pakuks :)

No comments:

Post a Comment