Sunday, April 19, 2015

Sisutihe nädalavahetus ja uued asjad Lennale

Reedel käisime Lenna ja minu emaga esimest korda Jüri ujulas beebibasseinis. Kuna harjutused ja sukeldumine on selge, tahtsin proovida mõnda muud ujulat ka. Ujula pluss on see, et rahvast on väga vähe ja hea on lapsega majandada. Miinus see, et basseinivesi on madal ning endal seal väga mugav pole. Aga siiski Lennale meeldis nagu ikka.

Laupäeval oli meil tohutult sisutihe päev. Hommikul sai kõik asjad kodus ära tehtud – koristatud, riided pestud, triigitud. Poole kolmeks viisime Lenna ämma juurde hoidu ning ise läksime Rocca Al Maresse lapsele asju vaatama. Käisime kõik titepoed läbi, kuid parim kaup ja teenindus oli meie jaoks Chiccos. Saime kõik vajalikud asjad, va. riided. Otsin Lennale juba pikemat aega sügiseks/jahedamaks suveks riideid. Nii, et kui keegi emmedest on näinud mõnda kihvti jopet, siis andke teada! Reservedis oli imearmas õhuke roosa jope, aga kahjuks õiget suurust polnud. Poodlemine on üks tõsine töö ja võttis üle tunni aega. Alguses plaanisime minna linna Komeeti sööma, aga lõpuks sõime seal samas Rocca Al Mare Little Indias. Tavaliselt tellime sealt alati ühte ja sama toitu kui sinna satume. Lõpuks siis läksime kinno, käisime Röövitud 3 vaatamas. Kuna esimesed osad nähtud, siis oleks imelik olnud, kui kolmandat poleks läinud vaatama. Igatahes, minu arvates kolmas osa oli parem kui teine.

Miks ja mis me lõpuks Lennale ostsime?
1.       Lite Way kergkäru. Ostsime sellepärast, et mai alguses lähme spasse ning meil pole ühtegi sõiduvahendit, millega siseruumides kärutada. Kergkäru peamine mõte on, et see võtab kokkupanduna vähe ruumi ning temaga on mugav manööverdada. Lisaks veel kerge kaasas kanda, sest kaalub ainult 7 kg, võimalik võtta kasvõi lennukisse käsipagasina kaasa. Mõeldud on lastele 0-36kg. Mõtlesimegi, et kui teine põnn peaks ka kuskilt ilmuma, siis Lenna lükkame kergkärusse või jalameheks ning uus beebi saab Lenna vankri ja suure käruga rallida. Kergkärul saab lihtsalt reguleerida seljatuge viide erinevasse asendisse ja jalatuge  samuti.  Ühesõnaga see oli läbimõeldud ja hea ost. Oleme väga rahul! Maksis 119 eurot, kuid 20% olid kergkärud allahinnatud, nii et sattusime poodi õigel ajal.


2.       Turvatool Eletta. Vahetasime turvahälli välja, sest Lennat oli sellega vaikselt juba raske tassida, kuigi oleks veel kannatanud küll. Peamiselt tahtsime ikkagi turvatooli ära osta, sest jällegi spasse pikem sõit ning seal tundub tal mugavam olevat. See turvatool on mõeldud 0-18 kg kaaluvatele lastele, kuid oleks olnud ka võimalus osta 9-36 kg. Samas Lenna kaalub veel 6,5 kilo nii et 9kg’ni võib veel mitu kuud minna ja turvahällis ei kannataks teda siis enam nii või teisiti kanda. Niisiis tundus ainuõige otsus see ära osta. Jällegi, kui teine beebi sünnib, saab ta selle tooli pärast turvahälli endale ning Lennale ostame uue 15-36 kg. Nüüd toolist endast. Tänu vähenduspadjale on tool mugav ka väikestele lastele, ehk siis seal see on nö beebisisu, mille saab hiljem eemaldada. Turvatooli saab kallutada 4 erinevasse asendisse. Ja tool hakkab siis olema seljaga sõidusuunas nagu beebidele ette nähtud. Siiski pöörame tooli ümber, kui 9 kilo täis saab või jalad üle hakkavad rippuma. Tool ise kaalub 8 kg.  Värvilt sai mõlemad asjad punased ostetud, selline ilus punane, kus kannataks poissi ka sisse panna. Hinnaks oli vist 159 eurot, aga saime 15% soodustust.

2 comments:

  1. Muide zaras on väga kihvtis tuulekad,vähemalt poistele ja kui tüdrukute poolele korraks kaugelt piilusin siis tundus seal ka olevat midagi ilusat. Ja hind oli ka väga mõistlik, poistele vähemalt. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lähen viskan pilgu peale! Millises Zaras muidu titeosakond on ?

      Delete