Sunday, January 13, 2013

Trenn



Pean ääretult oluliseks trennis käimist. Mitte ainult sellepärast, et kilosid kaotada, vaid sellepärast, et keha saaks piisavalt toonust ning oleks jaksu tegeleda igapäevaste asjadega. Ilmselt asi on maitses, aga minu silmis pole väga muljetavaldav piitspeenikesed neiud, kes midagi teha ei jaksa- elementaarseid asju nagu mitu korrust treppidest üles kõndida või näiteks rasket kotti kanda.  Pealegi palju ilusam on treenitud ja vormis kui näljutatud keha. Aga ei hakka siinkohal sõna võtma, sest tean, et need arvamused on paljudega väga erinevad.

Kuidas end aktiivsena hoida? Aastaid käisin kaootiliselt trennis, nii aeroobikas, jõusaalis ning ka jooksmas kui tuju tuli. 2011. aastal, kui vanemate kodust välja kolisin, muutus mu mõtlemises üsna palju. Nii võtsime end ka Erikuga koos kokku ja tegime Reval Sport spordiklubis omale aastase lepingu. Juba see oli üsna motiveeriv, et enam ei saa nii lihtsalt loobuda ja kui nii kui nii iga kuu spordiklubis käimise eest maksma pead, siis parem juba maksimaalselt seda ära kasutada. Samuti tekkis puhas uudishimu, et palju siis reaalselt käia jõuame. Hakkasin pidama nö mõlema treeningpäevikut, mis seisis meil külmkapi peal. Juba sellest tekkis suur sportlik huvi, et saaks Erikule iga kuu ära teha.  Sellest on juba varsti poolteist aastat möödas ning 2012. aastal sai ka lepingut veel aastaks pikendatud.
Nii leidsin mina viisi, kuidas end motiveerida trennis käima.

Muidugi on värskes õhus sportimine kindlasti kasulikum, kuid Eesti ilm on küllaltki muutlik ning lihtsam on mõelda, et ah täna ei hakka minema, sest õues on liiga vihmane.
PS! Soovitan soojalt Reval Sporti, sest kogu kompleks pakub väga palju võimalusi. Erinevatel kellaaegadel erinevad treeningud- bodycombat, bodypump, stepfatburn, spinning, zumba, bodyjam, powerbody, bodybalance, pilates, revaljump, isegi postitants jm. Kindlasti ei saa ka kõrvale jätta kahel korrusel olevat jõusaali. Veel renoveeritakse seal veekeskust, kus hakkab ka kindlasti palju toredat toimuma. Igatahes spordiklubi valikuga oleme väga rahul!


No comments:

Post a Comment