Sunday, May 17, 2015

Kaalulangetus: neljanda nädala tulemused!

Kolmanda nädala kohta ei saanudki kirjutada, sest spas polnud võimalik kaaluda. Kahe nädala parim saavutus oli -1,1 kilo, aga päris sinna pidama ei jäänud. Viimased kaks nädalat on olnud selline virr-varr. Kolmandal nädalal käisin kokku neljal korral trennis ning toitumine oli E-R väga okei. Spas aga läksin natukene alt. Hommikusöögid, lõunasöögid ning õhtuooted olid ilusti paigas. Õhtusööki käisime õigel ajal söömas, aga seda sai ilmselgelt liiga palju. Reedel maitsesin Eriku kõrvalt erinevaid magustoite ning laupäeva õhtul oli murdumispunkt ja tellisime Erikuga šokolaadikoogi, millest tema sai ühe ampsu ja mina ülejäänud. Ise veel mõtlesin, et kui me juba emadepäeva tähistame, siis las ta olla. Lisaks siis tarbisime nädalavahetusel ka alkoholi. Natuke kahju oli, sest terve nädala töö oli rikutud. Käisin küll spas samuti mõlemal hommikul ujumas ja tegin lihasharjutusi, aga ilmselt see magus ja alkohol kokku mõjus ikkagi laastavalt. No mis seal ikka. Võtsin end esmaspäevast jälle kokku ning kolmapäevaks sain selle kaalu tagasi, mis oli kolmanda nädala reedeks saavutatud ja spaga ära rikutud. Niisiis jäi mul kolm päeva järele, et tublilt edasi minna, aga jälle läksin alt ja kaalulangetuse asemel võtsin 300 g hoopis juurde. Loll on leida vabandusi, aga reedel kolisime Kiili ning kolimine võttis pea pool päeva, siis ei jõudnud korralikult oma toidukordi jälgida. Ja muidugi eile käisime ämma juures, kus sai ka šokolaadi söödud. Neljandal nädalal jõudsin ainult kahel korral trennis käia.
Nüüd järgmised kaks nädalat oleme me Kiilis ning üritan paremini keskenduda ning jälgida, mida ja millal söön. Tahaks ikka ree peale tagasi saada! :)




Neljanda nädala tulemused:
Kaalulangus: -900 g (kokku 3,8 kg)
Rinnaümbermõõt: 0 cm (kokku - 5 cm)
Kõhuümbermõõt: 0 cm (kokku - 3 cm)
Tagumikuümbermõõt: -1 cm (kokku - 5 cm)
Reieümbermõõt: -1 cm (kokku -3 cm)

Nagu ikka, pole inimene kunagi lõplikult rahul, kuid tegelikult nelja nädalaga -3,8 kg on ka väga hea. Ligi neli kilo olen kergem ning enesetunne on ju lõppkokkuvõttes parem, kui neli kilo raskemana.
Siiski ei tahaks leppida sellega ning oleks tore neid kilosid veel langetada. Muud ei jää üle, kui tublim olla ja ikka edasi minna! :) Jääb mulle vaid rohkem meelekindlust soovida!

No comments:

Post a Comment