Saturday, May 23, 2015

Väike tähelepanek uue hitt-keefiri kohta!

Tükk aega on juba silma jäänud, kuidas kõik kiidavad uut keefiri, küll blogides ja erinevates gruppides. Ostsin siis ka täna ja maitse järgi oli juba aru saada, et tervislik see kohe kindlasti pole. Kiikasin siis pakendi teist poolt ja oh imet, 100g kohta on 11g suhkrut, ehk siis terves pakis 110g! Sama hästi jooge piima ja sööge lusikaga see suhkur kausist ära ning nautige "puhast tervist". Järjekordselt veendusin selles, et tasub enne ostmist lugeda pakendilt, mida see toode sisaldab. Nüüd ei jää muud üle, kui Erikule see sisse sööta! :)

4 comments:

  1. Minule ei maitsenud õnneks ja imestan, et kõik kiidulaulu sellele laulavad. Tavaline keefir on hea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama siin, minu arvates on ka tavaline keefir mitmeid kordi parem!

      Delete
  2. No aga sama teema on ju nt jogurtitega ka. Kui loed kaloreid, siis tuleks võtta maitsestamata jogurt, mitte mingi magustatud jogurt. Seetõttu ma ei saa sellest keefiri probleemist väga aru :D Loogiline ju, et nendel toodetel on ca 30kcal rohkem 100g kui maitsestamata variantides :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miks sa arvad, et kuskil probleem on? Mõte on selles, kuidas kõik kiidavad antud toodet kasulikkuse pähe, sest pakil on kirjas keefir. Mõned plaanivad selle keefiriga lausa keefiridieeti pidada, teadvustamata, et see pakk sisaldab kausitäit suhkrut. Minul polegi probleemi, sest ei tarbi jogurteid, kohukesi jms. Vaid tavalist keefiri. See sai järgi proovitud pärast pikema kiidulaulu lugemist :)

      Delete