Eriku venna kaaslane kinkis jõulude ajal meile
retseptiraamatu „Gluteenivabad retseptid”. Proovisin sealt mehhikopärast
riisi-kanavormi. Päris hea tuli, nii et jagan teiega ka.
Vaja:
· Paprika
· Punane sibul
· 250 g konserveeritud punaseid ube (järgmine kord jätaksin need välja)
· 1,5 dl kohvikorrt
· 300 g juustu
· 300 g salsakastet
· 2 dl keetmata täisterariisi
Keeda riis, lisa oad ning pane see segu ahjuvormi. Riisi ja
ubade peale pane 150 g juustu. Siis haki kana, paprika, sibul ning lisa
kohvikoor ja salsakaste- sega. Kogu segu pane ahjuvormi riisi, ubade ja juustu
peale. Kõige peale ülejäänud 150 g
juustu. Ahjust 200 kraadi juures 40 minutit ja ongi valmis.
Meile tegelikult oad ja paprika kummalegi ei meeldi. Paprika
toidu sees ei häirinud, kuid oad võtsime välja.
No comments:
Post a Comment