Thursday, January 2, 2014

Suupiste

Jagan teiega ühte lihtsat varianti, mida pakkuda külalistele. Tavaliselt on see esimene asi, mis otsa saab ja enamjaolt maitseb kõigile.

Aastavahetusel tegin 8-le inimesele:

·         3 pk lavaši (olen võtnud seda lavaši, kus on 10 ruudukujulist tükki pakis)
·         2 pk riivjuustu (300g), võib tegelt rohkem olla
·         Persillade maitseaine
·         6-7  küüslaugu küünt
·         Oliivõli

Laota lavaš ahjuplaadile laiali, tavaliselt 9 ruutu mahub mul korraga plaadile. Segan eraldi kruusi sees õli ja küüslaugu. Ühe plaadi kohta läheb 1-2 küünt ja 4-5 spl oliivõli. Määri lavas seguga kokku. Pane maitse järgi Persillade’t ning kõige peale riivjuustu.


Ahjus hoia 220 kraadi juures 7 minutit.  (Mida paremini lavas kaetud on, seda vähem lavasiotsad „raisku lähevad”)






No comments:

Post a Comment