Tuesday, December 17, 2013

Ahjukana Kreeka salatiga


·         450- 500 g jahutatud kanafilee
·         Kanamaitseaine
·         Sidrun
·         Mesi
·         Sool
·         Pipar
·         Sinihallitusjuust


Tavaliselt puhastan kana, lõikan kaks tükki omakorda kaheks. Teen nende sisse võimalikult suured taskud. Määrin kana mee ja maitseainetega kokku ning pigistan sidrunit juurde, siis lasen külmkapis 1-2 h seista (nii kuidas aega on). Seejärel täidan neli taskut sinihallitusjuustuga ning ülejäänud panen peale. Iga kana läheb eraldi fooliumi sisse. Jätan fooliumi natukene ülevalt lahti.


Ahjus 200 C 25 minutit.



Kreeka salat

·         Üks pikk kurk
·         15 – 20 kirsstomatit
·         1 suurem või 2 väikest punast sibulat
·         Feta juust
·         Kreeka salati õli või tavaline külmpressitud oliivõli

Need vahvad serveerimisriistad on otse Lõuna -Aafrikast!



No comments:

Post a Comment