· 450- 500 g jahutatud kanafilee
· Kanamaitseaine
· Sidrun
· Mesi
· Sool
· Pipar
· Sinihallitusjuust
Tavaliselt puhastan kana, lõikan kaks tükki omakorda kaheks.
Teen nende sisse võimalikult suured taskud. Määrin kana mee ja maitseainetega
kokku ning pigistan sidrunit juurde, siis lasen külmkapis 1-2 h seista (nii
kuidas aega on). Seejärel täidan neli taskut sinihallitusjuustuga ning
ülejäänud panen peale. Iga kana läheb eraldi fooliumi sisse. Jätan fooliumi
natukene ülevalt lahti.
Ahjus 200 C 25 minutit.
· Üks pikk kurk
· 15 – 20 kirsstomatit
· 1 suurem või 2 väikest punast sibulat
· Feta juust
· Kreeka salati õli või tavaline külmpressitud oliivõli
No comments:
Post a Comment