Saturday, December 21, 2013

Meie piparkoogitegu

Olen väikesest peale absoluutselt kõik jõulud, mis mäletan, piparkooke teinud. Jätkan ka kindlasti seda traditsiooni oma väikeses peres. Piparkooke tuleb ikka teha, eriti palju rõõmu pakuvad need lastele. Pealegi ilma piparkoogilõhnata pole õiget jõulu. Huvitav, et jõuludega seoses tekivad hoopis uued isud - mandariinid, piparkoogid ja muu jõulutoit, mida muul ajal praktiliselt üldse ei söö.

Piparkooke on ka hea jõuludeks kellelegi kinkida, tuleb lihtsalt loominguliselt läheneda. Meie viime ka oma piparkoogid vanemate koju jõulude ajal.
Ma veel nii usin pole, et piparkoogitainast ise teeksin, vaid kasutan poevalikut ja täitsa hea on :) Ostsime kolm piparkoogitainast. Kõige parem oli minu meelest Eesti Pagari oma.
Piparkookide tegemine võtab ikka nii kaua aega. Meil läks vist 4,5 h kokku kaunistamisega. Kolmveerand ajast kaunistasime.

Mõnusat jõuludeks valmistumist!


Segasime valge ja tumeda taigna kokku, päris kihvtid jäid!

Ja nii see suur töö algaski!



PS! Facebookis käib minu kontol (Laura Vesiloik) väike jõululoos. Kes toetab uute ideedega ja jagab veel uuemate ideede saamiseks, võib võita 31.12.13 endale ja kaaslasele Sushi Cati 20- eurose kinkekaardi ning kinopiletid! Võtke julgelt osa, sest nii saab ka blogi mitmekülgsemaks :)


No comments:

Post a Comment