Pole just suured kartuli - sõbrad, aga täna mõtlesime, et
teeks teise advendi puhul midagi jõulutoidule sarnast.
· 4 kartulit
· 2 porgandit
· 4-5 küüslaugu küünt
· Sool
· Pipar
· Prantsuse ürdisegu
· Taluvõi
Kõigepealt viilutasin kartulid- porgandid, keetsin 5
minutit. Siis nõrutasin ja raputasin tugevalt juurviljad kaane all läbi. Panin
taluvõi tükid ahjuplaadile ning lasin ahjus ära sulada. Siis kartulid-
porgandid plaadile ning segasin need või sees ära, nii et kõik kaetuks saaks.
Pane maitse järgi soola, pipart, ürte. Viilutasin küüslauku juurviljadele
juurde.
Kõik ahju ja 220 kraadi juures 40-50 minutit.
Ise panin 30 minuti peal juurviljadega kokku verivorstid ja hoidsin ahjus 40 minutit.
Ise panin 30 minuti peal juurviljadega kokku verivorstid ja hoidsin ahjus 40 minutit.
Juurde hapukurki, pohlamoosi ja muud head.
Lihtne & hea.
PS! Tegin neljaks toidukorraks, seega üheks päevaks kahele
tehes, vähenda koguseid.
No comments:
Post a Comment