Wednesday, December 11, 2013

Mida kinkida jõuludeks?

Kindlasti on neid, kes on oma mõtetega kimbatuses ning saabuvad poodi viimasel hetkel, ostes esimesi ettejuhtuvaid asju. Tihti leiavadki paljud oma kingikotist just küünlaid, kruuse, nipsasju jms. Mitte, et ka neis asjades midagi halba oleks, pigem selles, et pole südamega tehtud, vaid lihtsalt poeriiulilt kiiruga haaratud.

Minu siiras soovitus - ärge vaevake pead, mida kinkida oma tuttavatele ja sõpradele. Kingitus tehke ikka kõige kallimale või nii kuidas peres kokku lepitud :) Kingi tegemine tulgu ikka omast tahtest!

Mõningaid kingiideid:

1.       Midagi igapäevast ja vajaliku -  näiteks uus rahakott, sallid – mütsid - kindad, lõhn, ilutooted (kreemid, juuksehooldus jm), kihvti mustriga kudumid (näiteks villased sokid), käekell, graveeringuga pläsku (läheb harva vaja, aga hea kui olemas on), lemmik muusikaga CD – plaat autosse (lihtne ka ise teha), hommikumantel, sussid ja riideesemed (lasta midagi lahedat peale tikkida), habemeajamisvahendid, ehted (eriti kui tead, mis inimesele eriti meeldida võiks), käsitööna valminud šokolaad, alkomeeter, kokaraamatud, mõni hea raamat, mälupulk, lips, vöö, maitsekohv- või tee, lemmikajakirja aastatellimus, harivad kursused (veini, -õlle,- kohvi,- šokolaadikoolitused), isekujundatud termos.
Riskantne valik on osta midagi pesupoest, kui õiget suurust ei tea - muidu iseenesest hea idee .

2.       Meelelahutus, elamused – erinevad kihvtid seltskonnamängud (pitsidega lauamäng, Scrabble, Monopol, Eesti, Alias, paarimängud, Baila, Reaalsuskontroll, Tipsy Tower jne), kontserdi,- kino,- teatripiletid, minek lemmikrestorani, spa- külastus, massaaž või muud kehahooldused, koos uisutama või snowtubima minna, fotosessioon, erinevad väljasõidud teise keskkonda, mootorsaanisõit, langevarjuhüpe, paraplaaniga sõit,ratsamatk, tatoveering (juhul kui inimene on sellest ikka huvitatud).

3.       Loomingulist – fotoraamatud, fotokruusid, fotokalendrid, lihtsalt kirjuta oma kõige kallimale (kõige lihtsam ja romantilisem), fotoalbum ühistest tegemistest, lasta pilt joonistada kingisaajast. Ma arvan, et see võiks pigem lisakingitus olla.

4.       Võimalus ka kinkida kinkekaarte, kui ei julge midagi konkreetset osta.


Mõned lingid:
·         www.fotomeened.ee
·         www.nodi.ee
·         www.kingitus.ee
·         www.superhind.ee/diilid
·         www.kink24.ee

Kaks nädalat on veel aega kink soetada, nii et ärge jätke viimasele minutile!

Loodetavasti sai keegi mõtteid juurde J


Meil oli kodus kokkulepe, et mõlemad teeme teineteisele ühe kingi. Mina pidasin leppest kinni, sest parempoolne pakk on Erikule. Temal aga selle eest jäi midagi arusaamatuks!

PS! Facebookis käib minu kontol (Laura Vesiloik) väike jõululoos. Kes toetab uute ideedega ja jagab veel uuemate ideede saamiseks, võib võita 31.12.13 endale ja kaaslasele Sushi Cati 20- eurose kinkekaardi ning kinopiletid! Võtke julgelt osa, sest nii saab ka blogi mitmekülgsemaks :)

No comments:

Post a Comment